Venner

Send hilsen

Send en økonomisk hilsen til os - HJÆLP OS MED AT BEVARE - den 84 år gamle Feriekoloni Løjert-huset i Kulhuse, Jægerspris. Vi har lige nu brug for al den opmuntring, vi kan finde. 

For tiden har vi store problemer forårsaget af COVID19. I forårs sæsonen 2020 fik vi stribevis af aflysninger og enkelte i efterårs sæsonen. En direkte følge af Myndighedernes krav til antal af personer, der måtte forsamles. Lige nu er vi så med ekspres fart på vej ind i forårs sæsonen 2021 og også her modtager vi aflysninger og mangler nye henvendelser, da man ikke kan få rede på, hvad der reelt gælder.

En tinglyst bestemmelse om, at Koloniens målgrupper primært er daginstitutioner og skoler betyder, at vi derfor er begrænset i vort råderum. Da daginstitutioner og skoler ingen tradition har for at tage på koloni i vinterhalvåret.

I direkte følge heraf er, at vi i 2020 har haft et samlet driftstab på ca. kr. 111.000,00 og det er en alvorlig sag. Et muligt tilsvarende tab i foråret 2021, nærmer sig i hastigt tempo. Vi har det dejligste sted, men  udfordringerne er mange og fremtiden usikker og derfor har vi brug for al den økonomiske hjælp, vi kan finde.

Der er udarbejdet en "såkaldt revisorer erklæring" og ansøgning til Erhvervsstyrelsen, som vi har vi fået afslag på. En ny erklæring m.v. vil formentlig overstige det beløb, som der gives kompensation for.

Vi forstår det ikke og kan ikke finde anden forklaring herpå end den, at vi ikke passer ind i det periodiserings mønster Erhvervsstyrelsen opererer med. Vi er et sæson bestemt erhverv med 12 måneders faste udgifter og 6 måneders indtægter. 

Hvis de mange børn og voksne der siden kolonien blev bygget i 1936 og i alle årene derefter som har været gæst på Løjert-huset og haft en god oplevelse her føler, at stedet skal bestå og fortsætte sit virke til glæde for gavn for mange flere, så er der brug for al den støtte, vi kan finde derude i form af bidrag og også gerne praktisk hjælp.

På Koloniens hjemmeside: loejert-huset.dk - kan man finde alle detaljerede oplysninger om husets indretningen og udendørs forhold og på denne Forenings sider kan man læse om formålet med dens oprettelse.

Der arbejdes koncentreret på at finde en løsning, så på denne her baggrund, har vi meget brug for din/jeres økonomiske støtte.

Vi har travlt, men skal nok finde tid til yderligere orientering heromkring undervejs.


Varme hilsener og på forhånd tak


Bestyrelsen for Foreningen Løjert-husets VennerSkriv din besked her. Udfyld formularen:

 
 
 
 
 

Nyeste kommentarer

17.08 | 13:48

Jeg, min bror, søster og datter har siden 1953 haft stor glæde ved at gæste Løjerthuset gennem børnehaven Sortedams Dosering nr 3, hvor Solvejg var forstander.

31.07 | 08:37

Hej igen - har d.d. = 31/7 overført kr. 100,- til Jeres bankkonto i Danske Bank. Glæder mig til at høre fra Jer.

21.03 | 18:22

Hej
Kan man køre hel frem til huset med bus?
Er der plads nok at vende bussen?
Hilsen
Jacob

03.11 | 12:08

Er det muligt, at booke Løjert-huset i perioden d. 3. maj 2022 til d. 6. maj 2022?